Om mig – Hypnoscoach och vägvisare i regression

Diplomerad EFT-practitioner, Per Thuresson 2008
Certifierad Hypnoscoach, Praesto Training 2009
Certifierad NLP coach, Praesto Training 2010
Richard Bandler training NLP Institute, London 2010
Certifierad Hypnobirthing Instructor, Katherine Graves Hypnobirthing Centre London 2010

Jag heter Åsa Wollertsen och är Certifierad Hypnoscoach och NLP Practitioner sedan 2009.
Jag har genom årens lopp arbetat med många olika utmaningar hos mina klienter. Det som driver mig starkt är mitt intresse för det mänskliga psyket – hur vi fungerar mentalt och framför allt – hur jag kan hjälpa mina medmänniskor!

Bland annat har jag hjälpt folk med att nå nya mål inom yrkeskarriärer, studier och idrott, avhjälpt fobier av olika slag: flygrädsla, panikångest, spindlar, rädsla för att tala inför publik, självkänsla och fågelfobi, bland mycket annat.Jag har också hjälpt klienter med olika hinder såsom svartsjuka, rädslor och oro, sömnsvårigheter, stress och social fobi.

Min bakgrund är mångsidig inom flera olika yrkeskategorier men den röda tråden i alla mina yrkesval har varit kontakt med mina medmänniskor och vägledning. Med hypnosen har jag hittat ett sätt att hjälpa folk med sådana utmaningar som hittills verkat närmast omöjliga eller i alla fall enormt svårt att komma tillrätta med.

Hypnos är ett verkningsfullt och effektivt redskap att ta till när nya vägar skall beträdas.
En regression är en resa inåt för att upptäcka det undermedvetnas symbolik som kan hjälpa dig att förlösa rädslor, hinder och andra utmaningar i detta livet. Många människor har haft stor nytta av en regressionshypnos och hjälpt dem komma vidare från de hinder som stått i vägen.

Är du också nyfiken på vad en Regressionshypnos kan göra för dig?
Boka tid för en session – Ring eller maila mig redan idag:

Tel: 0270-241968 / 070-7757052 eller maila: info@tidigareliv.se

Var hittar du mig?

Jag håller till i Söderhamn, en liten kuststad som ligger mellan Gävle och Hudiksvall ca 25 mil norr om Stockholm.
I vissa fall kan jag göra hembesök, viktigt att störande moment ej finns i närheten (djur, barn, buller mm).
Jag kan även ta emot klienter i Stockholm, enligt överenskommelse.